Tárhely Admin Felület

Plesk Prémuim Tárhely Admin Felület

Cégünk, a FULLCON IT Development Kft. számtalan megoldást nyújt az egyszerű vállalkozásoktól a nagyobb fejlesztő cégekig egyaránt. Tárhely megoldásainkat az évek során professzionális szintre fejlsztettük. Az Admin Felület kiválasztásában nem arra törekedtünk, hogy elmondhassuk azt, hogy “mi a legnépszerűbb, világelső, bla..bla…bla” kontrolt panelt használjuk, hanem, hogy olyan rendszer legyen a kezünkben, ami biztonságos, mindig a legfrissebb összetevőket tartalmazza és jeleskedjen a felhasználói ergonómiában is.

Számos telepítés, kisérletezés, egyeztetés a gyártókkal előzte meg a végleges Admin Felület kiválasztását, mondhatni évek mentek rá, mire rátaláltunk az igazira. Ez lett az akkori Parallels Inc. által gyártott Plesk Panel. Mai nevén Plesk Obsidian. Nem is kérdés, hogy nálunk az autoupdate alap dolog, mindig a legfrisebb verziót használjuk.

Az alábbi funkció lista elemeire kattintva részletes segítséget kaphat a rendszer használatával kapcsolatban.

Magyar nyelvű felület

A Plesk 100%-os, értelmes, nyelvhelyesen fordított magyar nyelvű felhasználó felülettel rendelkezik, így az idegen nyelvet nem ismerő ügyfeleink is kényelmesen, teljes funkcionalitással használhatják a rendszert.

Let's Encrypt Ingyenes SSL

Nálunk a weboldalak biztonsága az első, ezért elérhetővé tettük a Let’s Encrypt Ingyenes SSL tanúsítványokat ügyfeleiknek, hogy ez se növelje meg az internetes jelnlét költségeit.

Tovább  

WordPress asszisztens

WordPress oldalakat kezelheti az Admin Felületen keresztül. Nem kell belépni a WordPress-be, automatikusan frissítheti a kiegészítőket, témákat és magát a WordPress motort is. Lemásolhatja az oldalát egy másik domain név alá és szinkronizálhatja azokat.

DNSSEC

A DNSSEC rövidítés a Domain Name System Security Extensions kifejezést jelenti. Ez egy olyan DNS-protokoll-kiterjesztés, amelyet az IETF vezetett be azzal a céllal, hogy aláírja a DNS-adatokat a domain név feloldási folyamatának biztosításához.

Választható PHP verziók

Valljuk, hogy minden szoftvert frissen kell tartani, így nálunk a PHP is mindig a legfrissebb, alapértelmezetten a 7-es változat legújabb verzióját kínáljuk. Viszont, ha esetleg weboldala nem futna a legfrisebb alatt, úgy lehetősége van visszaállítani egészen az aktuális napon még hivatalosan támogatott PHP verziókra.

PHP8

Már a megjelenése napján elérhető volt nálunk a PHP8, egyből alapértelmezetté tettük az összes tárhely csomagjainkban. Használata erősen javasolt, bizonyítottan sokkal gyorsabban futnak a weboldalak alatt, nem beszélve a számost kínált fejlesztési újdonságról.

GIT Repository

Nem akar fizetni a github privát tárolójáért, vagy csak nem bízik a tömegmegoldásokban, akkor tárolja nálunk forráskódjait, kezelje branch-eit, intézze kompletten fejlesztéseit.

GIT Deploy

Ha fejlesztő és professzionális rendszerekkel készíti a weboldalait, felejtse el az FTP-t, kódjait közvetlen GIT-ből PULL-olhatja a megfelelő helyre HTTPS-en vagy SSH-n keresztül.

Ütemezett feladatok (Cron)

Az ütemezett feladatok (cron) futtatása mindig veszélyes egy szerver üzemeltetőnek, mivel egy rossz kód sokkal több bajt okozhat, mint ahogy azt az ember gondolja. Nálunk ez nem probléma, mivel ellenőrzött körülmények között lehetőség van erre is.

400+ Alkalmazás telepítő

Két féle módszert kínál a Plesk alkalmazás telepítésre. Saját forrásából is lehet telepíteni, illetve a világhírű Softaculous Auto Installer használatára is van lehetőség. A választás az Öné, nekünk csak az számít, hogy Önnek kényelmes legyen a tárhely használata.

Adatbázis management

Bár igaz, hogy a PhpMyAdmin nélkülözhetetlen a fejlesztéshez, viszont az alap műveletekhez (biztonsági mentések készítése, adatbázisok, felhasználók létrehozása, adatbázisok másolása, optimalizálása) nincs szükség rá, a Tárhely Admin Felületen keresztül ezek a műveletek könnyedén elvégezhetőek.

FTP/Web/egyéb felhasználók

Ne akaron minden munkát Ön elvégezni, hozzon létre Tárhely Admin, FTP, SQL és egyéb felhasználókat szabadon, kezelje Őket jogosultságuk szerint.

E-mail címek kezelése, SPAM és vírus szűrés

Könyedén hozhat létre e-mail címeket, e-mail álneveket, e-mail továbbító fiókokat, szabályozhatja a SPAM szűrés mértékét akár postafiókonként, kezelhet saját fekete és fehér listákat, szabadsága idejére automaikus vakáció üzeneteket készíthet. A vírus szűrés teljesen automatizált, Ön már meg sem kapja a vírust tartalmazó leveleket.

Google PageSpeed Insights

Ha lassúnak érzi a weboldalát, nem biztos, hogy a tárhely szerver hibája. A Google PageSpeed Insights segít felderíteni a weboldala hibáit, megoldási javaslatokat tesz és tapasztalatból mondom, elképesztően hasznos funkció. Úgy látszik, hogy ezt a Plesk is így látja, mivel elérhetővé tette ezt a funkciót is a Tárhely Admin Felületen.

Jelszóval védett könyvtárak

Akár csak 1-2 könyvtárat szeretne programozás nélkül jelszóval védeni, melyben pl. fájlokat tud megosztani partnereivel, vagy a fejlesztés alatt lévő teljes weboldalát védené a kíváncsi szemek elől, 1 kattintással megteheti.